ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ КОЈИ ПОЛАЖУ ПРИЈЕМНИ ИСПИТ ИЗ ЕНГЛСКОГ ЈЕЗИКА

Обавештавамо ученике који су се пријавили за полагање пријемнoг испита за упис у двојезично одељење да морају да попуне и електронски образац пријаве која се налази на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја, на следећем линку: http://www.mpn.gov.rs/wp-content/uploads/2020/05/PRIJAVA-ZA-POLAGANJE-PRIJEMNOG-ISPITA-LINK1.doc . У обрасцу пријаве се наводи да треба уписати шифру. Како је то шифра коју добијају у матичној основној школи, ученици ће је доставити накнадно. У тексту имејла обавезно навести генерички број који су добили при првом онлајн пријављивању почетком априла месеца. Имејл послати на адресу школе: gimnazgm@eunet.rs. Школа потврђује пријем пријаве за полагање пријемног испита имејлом.


Ученици који нису успели да изврше онлајн пријаву или се нису уопште пријавили и немају генерички број, могу да се пријаве попуњавањем и штампањем обрасца ове исте пријаве, коју лично предају у Гимназији „Таковски устанак“. Оверен примерак пријаве је доказ да је извршено пријављивање.


Пријављивање за полагање пријемних испита (слањем имејла или директно) обавља се од 18. до 21. маја 2020. године.

Пријављени ученици ће полагати пријемни испит 8. јуна (писмени део) и 9. јуна (усмени део) 2020. године у 10.00. Обавезно је ношење заштитних маски и рукавица и поштовање свих законских мера. Потребно је да ученици буду у школи у 9.45.

Свим будућим гимназијалцима желимо пуно среће!

Биљана Нишавић, директорка школе