Виртуелна екскурзија

Због ситуације са короном, размена са ученицима из Словеније није одржана ове године. Због тога су четвртаци, као метори, у са радњи са ученицима из првог разреда билингвалног одељења, направили витуелну екскурзију кроз нашу општину. Прва фаза пројекта била је виртуелна екскурзија кроз стару Грчку, када смо се упознавали са програмом Google Earth и уједно учили о знаменитостима на подручју Грчке. Друга фаза пројекта била је базирана на подручју наше општине.
Повезујући и проширивајући своја знања из историје, географије и енглеког језика, заједно смо учествовали у овом пројекту, и у исто време направили финални продукт. Наш пројекат је пример упешне вршњачке едукације, повезивања предмета и ширења знања ван оквира школског градива. Све ово је било надгледано од стране координатора, професора Драгане Стефановић, професора енглеског језика и Љиљане Челиковић, професора историје. Ментори групама били су: Мина Адамовић, Бранка Јевтић, Стефан Петронијевић, Лазар Танасковић, Теодора Степановић, Златко Станојевић, Ђорђе Дамљановић, Данило Савовић и Сташа Поповић.
Свака група је радила са својим менторима на својој презентацији, а ово је финална презентација, скуп свих осталих коју су направили Стефан Петронијевић, Ђорђе Даљановић и Данило Савовић.

Презентација виртуелне екскурзије