Virtuelna ekskurzija

Zbog situacije sa koronom, razmena sa učenicima iz Slovenije nije održana ove godine. Zbog toga su četvrtaci, kao metori, u sa radnji sa učenicima iz prvog razreda bilingvalnog odeljenja, napravili vituelnu ekskurziju kroz našu opštinu. Prva faza projekta bila je virtuelna ekskurzija kroz staru Grčku, kada smo se upoznavali sa programom Google Earth i ujedno učili o znamenitostima na području Grčke. Druga faza projekta bila je bazirana na području naše opštine.
Povezujući i proširivajući svoja znanja iz istorije, geografije i englekog jezika, zajedno smo učestvovali u ovom projektu, i u isto vreme napravili finalni produkt. Naš projekat je primer upešne vršnjačke edukacije, povezivanja predmeta i širenja znanja van okvira školskog gradiva. Sve ovo je bilo nadgledano od strane koordinatora, profesora Dragane Stefanović, profesora engleskog jezika i Ljiljane Čeliković, profesora istorije. Mentori grupama bili su: Mina Adamović, Branka Jevtić, Stefan Petronijević, Lazar Tanasković, Teodora Stepanović, Zlatko Stanojević, Đorđe Damljanović, Danilo Savović i Staša Popović.
Svaka grupa je radila sa svojim mentorima na svojoj prezentaciji, a ovo je finalna prezentacija, skup svih ostalih koju su napravili Stefan Petronijević, Đorđe Daljanović i Danilo Savović.

Prezentacija virtuelne ekskurzije